flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Протокол №2 зборів суддів Варвинського районного суду Чернігівської області

24 березня 2016, 10:08

 ПРОТОКОЛ № 2

зборів суддів Варвинського районного суду Чернігівської області

 

01 березня 2016 року                                                                                               смт. Варва

 

            Присутні:

Голова суду Семенченко О.М., судді Моцьор О.В., Савенко А.І., керівник апарату суду Кащенко Т.І., головний спеціаліст ІТ Воронченко В.С.

 

            Порядок денний:

Внесення доповнення до Засад використання автоматизованої системи документообігу Варвинського районного суду Чернігівської області. 

 

По даному питанню інформував голова Варвинського районного суду Чернігівської області Семенченко О.М.

 

З метою дотримання вимог ст. 36 КУпАП щодо накладення адміністративних стягнень при вчиненні кількох адміністративних правопорушень однією особою потрібно внести доповнення до підпункту 4.2 пункту 4 Засад використання автоматизованої системи документообігу Варвинського районного суду Чернігівської області.

При надходженні в один день до суду протоколів про адміністративні правопорушення, вчинені однією і тією ж особою, здійснювати розподіл шляхом створення обліково-статистичної картки на основі поточної, яка розподілена в автоматизованій системі документообігу суду першою та передачею справ раніше визначеному у судовій справі судді.

 

 

Збори одноголосно вирішили:

- внести доповнення до підпункту 4.2 пункту 4 Засад використання автоматизованої системи документообігу Варвинського районного суду Чернігівської області такого змісту: «При надходженні в один день до суду протоколів про адміністративні правопорушення, вчинені однією і тією ж особою, здійснювати розподіл шляхом створення обліково-статистичної картки на основі поточної, яка розподілена в автоматизованій системі документообігу суду першою та передачею справ раніше визначеному у судовій справі судді».

            - головному спеціалісту ІТ Воронченку В.С. внести дані доповнення до Засад до автоматизованої системи документообігу суду  та  оприлюднити на веб-сайті суду.

 

 

 

 

Керівник апарату суду                                                                              Т.І. Кащенко

 

 

 

 

Голова Варвинського районного

суду Чернігівської області                                                                     О.М. Семенченко