flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

наказ про проведення перевірки

14 січня 2015, 10:15

 

 

Варвинський  районний суд Чернігівської області

 

Н А К А З

с.м.т. Варва

25 грудня 2014 року                                                           № 115

 

Про проведення перевірки відповідно

до Закону України «Про очищення влади»

 

        Відповідно до Закону України «Про очищення влади», Порядку проведення перевірки достовірності відомостей щодо застосування заборон, передбачених ч. 3, ч. 4 ст. 1 Закону України «Про очищення влади», затвердженим постановою КМУ від 16.10.2014 року № 563 та Плану проведення перевірок, відповідно до Закону України «Про очищення влади», затвердженим розпорядженням КМУ від 16.10.2014 року № 1025-р, керуючись ст. 24 Закону України «Про судоустрій і статус суддів»,

 

Н А К А З У Ю:

 

            1.  Встановити 25 грудня 2014 року днем початку проведення перевірки достовірності відомостей щодо застосування заборон, передбачених ч. 3, ч. 4 ст. 1 Закону України «Про очищення влади» стосовно голови суду та судді Варвинського районного суду Чернігівської області.

   2.  Відповідальною за проведення перевірки визначити керівника апарату суду Кащенко Т.І.

   3. Кащенко Т.І. організувати, в десятиденний строк з дня початку проведення перевірки, прийняття від суддів Варвинського районного суду власноручно написаних заяв про застосування чи незастосування до них заборон, визначених частиною третьою або четвертою статті 1 Закону України «Про очищення влади», згоду на проходження перевірки та оприлюднення відомостей щодо них.

   4.  Відповідно до п.п. 17-19 Порядку відповідальній особі надіслати до органів, відповідно до компетенції, запити про проведення перевірки та відповідно до п. 36 Порядку підготувати довідки про результати перевірки.

   5. Згідно  п. п. 21, 25 та 38 Порядку повідомити ДСА України та Міністерство юстиції України про початок проходження перевірки професійними суддями та про результати проведеної перевірки.                                                            

           6.  Головному спеціалісту ІТ Воронченку В.С. розмістити на офіційному веб-сайті суду інформацію про початок проходження перевірки, копії заяв і декларацій суддів (крім відомостей, що віднесені законом до інформації з обмеженим доступом), щодо яких проводиться перевірка, згідно п. 23 Порядку.

           7.  Консультанту суду Ріпці І.В. матеріали перевірки додати до особових справ суддів.

            8. Контроль за виконанням наказу залишаю за собою.

 

 

 

 

 

 Голова Варвинського  районного суду

 Чернігівської області                                                           О.М. Семенченко