flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Про виклик до суду відповідача Вакуленка Олександра Олександровича

Варвинський районний суд Чернігівської області викликає відповідача Вакуленка Олександра Олександровича по цивільній справі № 731/232/18 за позовом Публічного акціонерного товариства «Кредобанк» до Вакуленка Олександра Олександровича про стягнення заборгованості за кредитним договором в судове засідання, призначене на 10 годину 00 хвилин 06 липня 2018 року, яке розглядатиметься суддею Моцьором О.В. одноособово в приміщенні Варвинського районного суду Чернігівської області за адресою:  с.м.т. Варва, вул. Шевченка, 40, зал №3.

  Запропонувати відповідачу Вакуленку Олександру Олександровичу у разі невизнання позову у п’ятнадцятиденний строк подати до Варвинського районного суду Чернігівської області відзив на позовну заяву і всі письмові та електронні докази (які можливо доставити до суду), висновки експертів і заяви свідків, що підтверджують заперечення проти позову, а також документи, що підтверджують надіслання (надання) відзиву і доданих до нього доказів іншим учасникам справи. У разі ненадання відповідачем відзиву у встановлений судом строк без поважних причин суд має право вирішити спір за наявними матеріалами справи.  

Роз’яснити відповідачу Вакуленку Олександру Олександровичу, що він повинен надати суду докази разом з поданням відзиву.

Відповідач може отримати інформацію по справі, що розглядається, за веб-адресою сторінки на офіційному веб-сайті судової влади України в мережі Інтернет vr.cn.court.gov.ua, а також ознайомитися з оприлюдненими рішеннями суду по справі на сайті http://www.reyestr.court.gov.ua.