flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Про виклик до суду відповідача Вовка Володимира Миколайовича

 

Варвинський районний суд Чернігівської області викликає відповідача - Вовка Володимира Миколайовича по справі №731/36/19 (провадження №2/731/44/19) за позовом Вовка Миколи Івановича до Вовка Володимира Миколайовича про визнання особи такою, що втратила право користування житловим приміщенням, у відкрите підготовче судове засідання на 10 годину  00 хвилин 02 квітня 2019 року, яке буде розглядатися суддею Семенченком О.М. в приміщенні Варвинського районного суду Чернігівської області, вул. Шевченка, буд. 40, зал №1. Справа буде розглядатися за правилами загального позовного провадження.

Запропонувати відповідачу у разі невизнання позову у п’ятнадцятиденний строк з дня вручення копії цієї ухвали подати до Варвинського районного суду Чернігівської області відзив на позовну заяву і всі докази в обґрунтування свого заперечення. У разі ненадання відповідачем відзиву у встановлений судом строк без поважних причин суд має право вирішити спір за наявними матеріалами справи.Роз’яснити відповідачу, що він повинен подати суду докази разом з поданням відзиву.

Учасники справи можуть отримати інформацію по справі, що розглядається, за веб-адресою сторінки на офіційному веб-сайті судової влади України в мережі Інтернет vr.cn.court.gov.ua, а також ознайомитися з оприлюдненими рішеннями суду по справі на сайті http://www.reyestr.court.gov.ua.