flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Про виклик до суду відповідача Бобошка Олександра Миколайовича

Варвинський районний суд Чернігівської області викликає відповідача Бобошка Олександра Миколайовича у підготовче судове засідання по цивільній справі № 731/241/18 за позовом Бобошко Марини Сергіївни до Бобошка Олександра Миколайовича про визнання особи такою, що втратила право користування житловим приміщенням, призначене на 10 годину 00 хвилин 01 серпня 2018 року, яке розглядатиметься суддею Моцьором О.В. одноособово в приміщенні Варвинського районного суду Чернігівської області за адресою: с.м.т. Варва, вул. Шевченка, 40, зал №3.

  Запропонувати відповідачу Бобошку О.М. у разі невизнання позову у п’ятнадцятиденний строк подати до Варвинського районного суду Чернігівської області відзив на позовну заяву і всі письмові та електронні докази (які можливо доставити до суду), висновки експертів і заяви свідків, що підтверджують заперечення проти позову, а також документи, що підтверджують надіслання (надання) відзиву і доданих до нього доказів іншим учасникам справи. У разі ненадання відповідачем відзиву у встановлений судом строк без поважних причин суд має право вирішити спір за наявними матеріалами справи.  

Роз’яснити відповідачу Бобошку О.М., що він повинен надати суду докази разом з поданням відзиву.

Відповідач може отримати інформацію по справі, що розглядається, за веб-адресою сторінки на офіційному веб-сайті судової влади України в мережі Інтернет vr.cn.court.gov.ua, а також ознайомитися з оприлюдненими рішеннями суду по справі на сайті http://www.reyestr.court.gov.ua.